Retour zenden.

Ruilen of retour van een product is mogelijk na afstemming met tooltubes.nl doormiddel van dit retour formulier. Retourzendingen kunnen worden teruggestuurd naar:

Tooltubes.nl

Bonekruidstraat 9

4451 TT Heinkenszand.

 

Je hebt 14 dagen bedenktijd bij elke bestelling. Deze 14 dagen gaan in op het moment dat je de bestelling ontvangt.  Bij een retourzending zijn de kosten voor rekening van de klant, dat is voor de pakketdienst  € 6,95 met PostNL.

Voor Internationale retourzendingen zijn er verschillen in de tarieven, vraag deze daarom op bij uw lokale postverzender. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of worden verrekend met de terugbetaling. ToolTubes.nl zorgt er voor dat het bedrag van de bestelling binnen 14 dagen terug wordt gestort. ToolTubes.nl vergoedt alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten die door ons in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product, binnen 14 dagen na de ontvangst van de retourzending of na het overleggen van een verzendbewijs. ToolTubes.nl gebruikt voor terugbetalingen hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Tenzij we aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. 

© 2018 - 2024 tooltubes.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel